Palvelumme yrityksille

Korson Sähkö-Yksikkö tarjoaa ammattitaitoista sähköistysalan asennustoimintaa pääkaupunkiseudulla, sekä uudisrakennus- että saneerauskohteissa.

Olemme työskennelleet erilaisissa projekteissa alkaen pienistä omakoti- sekä paritaloprojekteista aina satojen asuntojen tornitaloihin, palvelutaloihin, liiketiloihin sekä parkkihalleihin. Hallitsemme kohteet mittakaavasta huolimatta ammattitaitoisesti ja meiltä löytyy kokemusta jo pitkälti yli 15 000 asunnon sähköistämisestä.

Olemme pääkaupunkiseudun johtavia KNX –sähköasennuksien tekijöitä ja kykenemme vastaamaan myös KNX –projektien asennuksesta, sekä ohjelmointiyhteistyöstä kumppaniemme kanssa.

Osaamisalueeltamme löytyy myös aurinkosähköjärjestelmien asennukset ja sähköautojen latausjärjestelmien toimitukset pelkän kaapeloinnin osalta tai käyttövalmiisiin latauslaitteisiin asti asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Taloyhtiöille meillä on tarjota kaikenlaiset huolto-, korjaus- ja laajennustyöt, joita eri-ikäisissä sähkölaitteistoissa saattaa tulla elinkaaren aikana vastaan.

Asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia ja kaikki työntekijämme ovat aina suomenkielentaitoisia. Meille ehdottoman tärkeitä asioita on aina korkealaatuinen työjälki, toimiva yhteistyö sekä kommunikaatio ja vastuunkato omasta osuudestamme projekteissa.

Ole rohkeasti yhteydessä ja pyydä tarjousta yrityksenne rakennusprojektiin!