Korson Sähkö-Yksikkö Oy

Suomen asiantuntevinta sähköasennustoimintaa jo yli 20 vuoden ajan

Korson Sähkö-Yksikkö Oy on perustettu vuonna 1994 Harri Suojoen toimesta, joka oli asunut koko ikänsä Korsossa ja nimesi yhtiönsä kotipaikkansa mukaan. Toimialanamme on alusta alkaen ollut uudisrakennusten sekä saneerauskohteiden sähköasennustoiminta. Toimimme yli 10 vuotta Korsosta käsin, kunnes vuonna 2006 muutimme isompiin tiloihin Keravalle. Toimintamme jatkuu edelleen Keravalla samassa osoitteessa Vallinpääntie 2.

Vuosien saatossa olemme kasvanut yhdestä työntekijästä noin kolmenkymmenen ammattilaiseen joukoksi ja tänä päivänä olemme merkittävä toimija pääkaupunkiseudun asuntorakentamisessa. Olemme olleet mukana rakentamassa suurinta osaa viime vuosikymmenten uusista pääkaupunkiseudun kaupunginosista, muun muassa sellaiset uudet asuinalueet kuin Viikki, Tammisto, Arabianranta, Aurinkolahti, Ruoholahti kuin myös Kalastama ovat kuuluneet projekteihimme.

Omaamme kokemusta tornitaloprojekteista (Espoon Meritorni, Vantaan Kielotorni & Espoon Omenatorni) kuin myös erilaisista liiketilojen ja teollisuuskiinteistöjen sähköistämisistä. Pääkaupunkiseudulla olemme sähköistäneet mm. Stark myymälä- ja varastotiloja, Rolacin pääkonttorin, parkkitaloja, S-Marketteja ja palvelutaloja.

Viimeisimpänä aluevaltauksena olemme olleet mukana KNX –älykotiprojekteissa Kalastamassa sekä Espoossa. KNX –järjestelmä mahdollistaa asuntojen veden ja sähkönkulutuksen reaaliaikaisen seurannan, sekä myös laitteiden etäkäytön mobiilisti. Uudenlaisen älykotien rakentamisen oletetaankin yleistyvän merkittävästi lähitulevaisuudessa.

Yhtiön toimitusjohtajana on toiminut vuodesta 2017 eteenpäin Sami Haatanen, joka ennen toimitusjohtajuuttaan oli ehtinyt työskennellä yrityksessä jo yli 15 vuotta.

Ole rohkeasti yhteydessä ja pyydä tarjousta yrityksenne rakennusprojektiin!