Team Korso

Sponsoroimiamme urheilijoita

Joel Himanen, golf

Moi! Olen Joel Himanen -07 vuonna syntynyt , vantaalainen ja pelaan golfia. Pienestä pojasta lähtien olen ollut golf kentillä isän sekä veljien kanssa, jotka motivoivat minua aloittamaan golf harrastuksen. Kolme vuotta sitten pelasin ensimmäisen kisani, jossa sijoituin kolmanneksi ja josta todellinen innostus lajia kohtaan lähti. Toivoen sen jossain vaiheessa vievän ammatti tasolle.

Tällä hetkellä olen Golf Talman edustus joukkueessa. Ja parhaat saavutukseni ovat muunmuuassa :

1. Sija Future Tour finaali (Pori)
1. Sija Future Tour (Talma)
1. Sija Future Tour Parikilpailusta (Kulloo)
1. Sija Future Tour (Nevas)
2. Sija FJT challenge (Sea golf rönnäs)
2. Sija FJT challenge (Tuusula)
3. Sija SM lyöntipeli U16 (Vierumäki)
4. Sija Finnish international junior champion hosted by Mikko Ilonen (Vierumäki)

Kilpailuihin otetaan parhaat noin 60 pelaajaa, joten kilpailut on tasokkaita. Olen myös tällähetkellä top 25:ssä alle 21 vuotiaiden rankingissa Suomalaisista junioreista, joita on reilusti yli 300 .

Rakkauteni lajiin on saanut minut treenaamaan kovemmin ja yritän kehittää sekä teknisiä taitojani, fyysisiä taitoja, että henkistä puolta, jotta suoriutuisin kentällä mahdollisimman hyvin. Käyn useasti treenaamassa eri kentillä, jotta saisin mahdollisimman laajan kokemuksen ja oppisin lyömään eri alustoilta. Vapaa-ajalla treenaan noin 20 tuntia viikossa ympäri vuoden.

Olen erittäin kiitollinen perheelleni tuesta ja erityisesti isälleni, joka on mahdollistanut lajin harrastuksen.

Unelmani on kehittyä, niin pitkälle kuin mahdollista ja myös menestyä kansainvälisissä kilpailuissa.

Olen pelannut 41 kisaa, joista top 3 sijoituksia on 20.

Axel Saarniala, autourheilu

Olen Axel Saarniala. Espoolainen autourheilija. Edustan Keimola FK-kerhoa. Ajan kartingia, formuloita ja prototyyppi autoja Suomessa ja ulkomailla. Menestystä, hienoja kokemuksia ja muistoja, mestaruuksia sekä himmeempiä mitaleja toista kymmentä kappaletta. Kovimpana saavutuksena Rotax Grand Finals voitto Italiassa. Kuskeja yli kuudestakymmenestä maasta. Karsintojen kautta 36 kuskia finaaliin, sieltä mestaruus taskuun. Espoon kaupunki palkitsi minut mestaruudesta vuoden ”Nuori urheilija” palkinnolla, uran alkuvaiheessa vuonna 2016 Yle teki minusta dokumentin ”Ilman varasuunnitelmaa”. Dokumentin teko oli mieleenpainuva ja jännittävä projekti. Valmistuin nyt keväällä 2022 ylioppilaaksi Mäkelänrinteen urheilu-lukiosta.

Aloitan Lokakuussa 2022 armeija urheilukoulussa Santahaminassa. Ensivuoden 2023 ajosuunnitelmat Suomessa ja ulkomailla ovat suunniteluvaiheessa rahoituksesta riippuen. Korson Sähkö-Yksikkö on ollut tukijana alusta alkaen autourheilijaurallani. Iso KIITOS!

Sanna Korhonen, lumilautailu

Moro! Olen Saana, pian 17-vuotta täyttävä lumilautailija Vantaalta. Rinteessä on tullut vietettyä aikaa ihan kiitettävästi pienestä pitäen ja suksetkin vaihtuivat lautaan vuonna 2013. Virallisesti homma lähti käyntiin siitä, kun pikkuveljeni päätti kokeilla lautaa ja en itse halunnut jäädä huonommaksi kuin hän. Kahdella kantilla laskeminen tuntui omalta jutulta ja sukset jäivät veljelle.

Ensimmäisestä takakantin käännöksestä tähän päivään on mahtunut paljon niin kipeitä olkapäitä kuin muutama mitalikin. Viime kaudelta käteen jäi mieleenpainuvimpana Suomenmestaruus rookie tyttöjen Big-Airista. Pääsin myös haaveilemaani Vuokatti-Ruka urheiluakatemiaan, joka antaa erittäin hyvät mahdollisuudet kehittymiselle.

Asun siis tällä hetkellä Kuusamossa ja käyn Kuusamon lukiota. Kun muuttaa kauas kotoa, on jostain luovuttava. Harrastin sirkusta Lintsin sirkuksessa monta vuotta, mutta uutinen Kuusamoon pääsystä pakotti luopumaan siitä. Olin esiintyvässä ryhmässä ja treeniä oli viikoittain paljon. Parhaimmat muistot ovat tallessa ja niitä ovat eri sirkus festarit, joista yhdet olivat jopa Saksassa saakka. Talvella kahden tärkeän harrastuksen yhdistäminen oli paikoittain vaikeaa, mutta siitäkin selvittiin.

Kesällä käyn paljon vetämässä wakea ja skeittaamassa, joten ei silloinkaan ehdi olla tyhjän päällä. Wakellakin olen parit kisat viime kesänä käynyt ja yhden hopea sijan Suomen mestaruuksista ansainnut. Tästä eteenpäin jatketaan päivä kerrallaan ja katsotaan, mihin suuntaan hommat lähtevät etenemään. 🙂

Rasmus Junkkarinen, Ohvale

Pyörä, Ohvale gp-0 160cc

  • ilmajäähdytteinen 4-tahti
  • 4-vaihteinen
  • 10″ slick renkaat
  • teho n.15hv
  • huippunopeus n.150km/h

Kuskina, Rasmus Junkkarinen

  • Synt. 5.1.2012
  • Menossa toinen kausi kansallisessa Ohvale sarjassa.
  • Vuonna 2021 sarjan kolmas.
  • Moottoripyöräily aloitettiin 3,5v iässä, ja heti vähän sen jälkeen saatiin polkupyörästä apupyörät pois 🙂